ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Десетки пловдивчани са в подножието на Младежкия хълм, започна "Етно кухня на колела" | ||||||
| ||||||
Той е ситуиран на на новото пространство за фестивали и събития в Plovdiv Stage park, в подножието на Младежкия хълм. Десетки пловдивчани и гости на града са решили да разнообразят съботния ден и да го посетят. Специално от Одрин шеф Кавуранлар донесе "оджак“ за приготвяне на телешки дроб, завещан от дедите му, които са били най-известните майстори на това ястие в турския град. Уточнява, че за добрия одрински джигер, е изключително важно как са отглеждани животните. Панаирът на кулинарното изкуство "Етно кухня на колела“, в рамките на който се провежда и Фестивалът за децата и семейството "Синьо лято“ са част от Културния календар на Пловдив и се осъществяват с финансовата подкрепа на Община Пловдив. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Пловдив:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Драстично отслабналият Геро се оказа нежелан от телевизиите
14:51 / 24.11.2024
Ралица Паскалева: Предател си!
21:59 / 25.11.2024
"УниКредит Булбанк" предупреди клиентите си
14:08 / 25.11.2024
Обявиха 1000 долара награда за намирането й!
08:27 / 25.11.2024
Нов хитов турски сериал завладява ефира
15:59 / 24.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета