ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Десетки пловдивчани са в подножието на Младежкия хълм, започна "Етно кухня на колела" | ||||||
| ||||||
Той е ситуиран на на новото пространство за фестивали и събития в Plovdiv Stage park, в подножието на Младежкия хълм. Десетки пловдивчани и гости на града са решили да разнообразят съботния ден и да го посетят. Специално от Одрин шеф Кавуранлар донесе "оджак“ за приготвяне на телешки дроб, завещан от дедите му, които са били най-известните майстори на това ястие в турския град. Уточнява, че за добрия одрински джигер, е изключително важно как са отглеждани животните. Панаирът на кулинарното изкуство "Етно кухня на колела“, в рамките на който се провежда и Фестивалът за децата и семейството "Синьо лято“ са част от Културния календар на Пловдив и се осъществяват с финансовата подкрепа на Община Пловдив. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Пловдив:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Синоптик: От 6 декември започва продължителен период на снеговалежи
14:11 / 28.11.2024
Годеж 17 години след първата им среща, когато са били деца
15:49 / 29.11.2024
Виктор и Беба отново заедно
08:42 / 29.11.2024
Ударно начало на декември за три зодии
14:46 / 28.11.2024
От утре проблеми за шофьорите в Пловдивско
20:41 / 29.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета