Десни свалят доверие от първомайския кмет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:29 / 31.08.2006
1031
13 общински съветници от СДС, ДП, БЗНС и ССД се разграничиха от кмета Ангел Папазов, избран преди 3 години с подкрепата на техните партии, заради участието му в кметската подписка за втори мандат на президента Георги Първанов.

Те окачествяват поведението на Папазов като “политическо слагачество” и “тотална подмяна на вота на избирателите от общината”.

СДС категорично оттегля политическото си доверие от кмета, коментира пред Дарик общинският председател на сините Илия Ганчев. Според него подкрепата на избрания с десни гласове Ангел Папазов за Георги Първанов е закономерна, тъй като от месеци насам кметът управлявал с помощта на БСП.

Кметът на Първомай отказа да коментира декларацията с мотив, че не я е чел лично. Той не пожела да отговори окончателен ли е разривът му с десните партии преди насрочената за тази вечер среща със съветниците, подписали декларацията. Информация е на Дарик радио.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полицаи не трепнаха при вида на 40 лева
От последните минути: Нови два инцидента в Пловдив и до Скутаре
Три безплатни събития в Пловдив
Двама са в болница в Пловдив със счупени черепи
Откриха LSD в жилището на млада пловдивчанка
Огромен резил! Вижте какви са ги вършили арестуваният в Пловдив д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).