Детски празник в КСУДС Пловдив за Деня на детето

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:45 / 03.06.2013
1819
Детски празник по повод Международния ден на детето ще се състои днес от 10.30 до 12.30 ч. в Центъра за обществена подкрепа на ул. "Неофит Бозвели" № 38.

Тази година празникът ще бъде отбелязан по различен начин. Причината е, че от началото на месец май към Комплекса за социални услуги са присъединени Центърът за настаняване от семеен тип "Детска къща" и Приютът за безнадзорни деца "Майка Тереза". В празника ще участват всички деца, които получават подкрепа от екипите в КСУДС - деца, настанени в приемни семейства, децата от звено "Майка и бебе", деца които посещават Центъра за работа с деца на улицата, децата от двете новоприсъединени услуги.

На детския празник ще присъстват Георги Титюков, заместник-кмет "Спорт, младежки дейности и социална политика", Веселина Ботева - директор на Дирекция "Социална политика", дарители и партньори на КСУДС.

Водещата Лили Бързева е подготвил спектакъл, изненада за малчуганите, изпълнен с игри, танци и конкурси. Детска вокална група "Бамбини" при ОДК и танцовият състав "Милениум" ще забавляват децата. Ще има и конкурс рисунка на тема "Детство мое".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).