Детски празник в СОУ "Св. Св. Кирил и Методий"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:11 / 26.11.2013
1745
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Св. Св.Кирил и Методий":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Есенен детски празник под надслов "Рисуваме, танцуваме и пеем - да се веселим умеем" се проведе в СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - Пловдив. Събитието бе открито от директора на училището Таня Николова, а гости на детския празник бяха началникът на Регионален инспекторат по образованието Антоанета Пакова, кметът на район "Западен" Димитър Колев и изпълнителният директор на Общинска фондация "Пловдив 2019" Валери Кьорлински. 

Децата от подготвителните групи на детските градини в Пловдив и областта имаха възможност да демонстрират своите умения в изкуството. Гостите и участниците в празника бяха посрещнати с песни и танци на ученици от музикалните и хореографски паралелки на училището. Малко по-късно всички деца показаха колко добре могат да рисуват, танцуват и пеят, а техните родители присъстваха на презентация свързана с адаптацията на децата от детската градина към училището. В края на тържеството всички участници получиха подаръци, а най-добрите и специални награди.

Празникът беше организиран с подкрепата на Регионален инспекторат по образованието, Училищното настоятелство "Св. Св. Кирил и Методий - 2001", Общинска фондация "Пловдив 2019" и под патронажа на кмета на район "Западен" Димитър Колев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).