ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Детските градини в Пловдив да работят целогодишно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:54 / 25.07.2006Коментари (13)1536
Общинският съветник от ВМРО Лилия Учкунова заяви, че ще настоява детските градини в Пловдив да рабоят целогодишно и занапред. Припомням, че по предложение на Учкунова за първи път през това лято детските градини няма да се затварят поетапно и децата няма да учат в сборни групи.

Това породи недоволство от страна на учители и директори, които се страхуват, че непрекъснатият режим на работа ще затрудни ремонтите на детските градини и ползването на отпуските на преподавателите. Лидия Учкунова обаче заяви, че проблем с отпуски и ремонти при добра организация не може да има, и показа писмената подкрепа за предложението си, получена от асоциация "Родители".

Информацията е на радио Пловдив.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
неучителка
на 26.07.2006 г.
0
 
 
до г-жа учителката :както сама казахте " ВЕЧЕ Е НЕДОСТАТЪЧЕН БАЛ ОТ 4.50 ЗА ПУ " ! ами те тези точно няма да си намерят работа, защото всичко е окупирано от другите , преди тях които са имали ' ЩАСТИЕТО ' да се набутат с 3 ките и сега да "учат" децата ни ! за тях стававъпрос и вие мно0го добре знаете това !
Минчо Минчев
на 25.07.2006 г.
0
 
 
Уважаеми дами и господа,чета вашите коментари и виждам само омраза и омраза,и омраза!На всичкото от горе и духовна нищета!Нима нашата нация може само да мрази?!Май обичаме само да мразим!Не забравяйте,чв учителите са нашите сестри,жени или дъщери,че политиците са нашите братовчеди и т.н.Самият факт,че влизате във форума анонимно,говори сам себе си!Вас ви е старх да изкажете мнение като личности-от там идват вашите проблеми!От недостойни хора не може да чака нещо човек!Вие винаги чакате друг да ви свърши работата,друг да се опълчи на началника и вие да си кютате отзад,все пак и за вас ще излезе нещо!
учителка
на 25.07.2006 г.
0
 
 
Влизам във форума, за да си излеете конкретно върху мен помията за всички учители и да се успокоите. Във всички сфери има боклук, затова не бързайте да отписвате всички и в детските градини. За ваше сведение в ПУ за педагогиките вече е недостатъчно да си изкарал и 4.50. Работя и със студенти и мога да кажа, че те са много интелигентни и обичат децата. Това е по-важно. Не ядем храната на децата, защото като столуващи, ни се полага. Обичам безкрайно работата си и никога не съм имала проблеми с родителите на питомците си- напротив- изключително се уважаваме.На годишните тържества, когато раздаваме удостоверенията на завършващите подгответа, все едно че късам нещо от себеси, когато ги изпращам. Не ни презирайте, а се отнасйте с уважение към труда ни. Не е никак лек...
Aнонимен
на 25.07.2006 г.
0
 
 
ОБЩИНАТА НИКОГА НЕ Е ВЛИЗАЛА ВЪТРЕ ,АМИ МНОГО Е КРАЛА ЗА СОБСТВЕНИЯ ДЖОБ ! АКО ДОЙДЕ И ТУКА ЕДИН БАТ БОЙКО - ТЕЗИ ДЕЦА И БАСЕЙНИ ЩЕ ИМАТ В ГРАДИНИТЕ С ТОЗИ СЪЩИЯ БЮДЖЕТ ! А И РОДИТЕЛИТЕ ЩЕ СИ ПЛАЩАТ ПО-ВИСОКИ ТАКСИ КОГАТО И КОМФОРТЪТ ЗА ДЕЦАТА Е ПО-ГОЛЯМ ! ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ В СОЦИАЛИЗЪМ ! ТВА УЧИТЕЛКИТЕ СА НАЙ-ТЪПОТО ПЛЕМЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ ,ЧЕ В УНИВЕРСИТЕТА СЕ ВЛИЗА С 3 ЗА ДА УЧАТ ПЕДАГОГИКА ! ЗА КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ ГОВОРИМ ! ИМА ТАКИВА ЕЛЕМЕНТАРНИ ЖЕНИ, ЧЕ Е СРАМ ЗА СИСТЕМАТА !!!
Aнонимен
на 25.07.2006 г.
0
 
 
като не им се работи или не се справят с работата - чупката ! безработни даскалици колко щеш ! ай сиктир с тия претенции - не им се работило - че то на кой му се работи ! ама вие не сте и гладни щото кльопате на децата храната, ама останете за малко без работа да ви огладнеят задниците и тогава ще плачете за работа...
Aнонимен
на 25.07.2006 г.
0
 
 
Някой може ли да каже въпросната Учкунова какво образование има. Дали вдява малко от финанси? да вземе да сметне сега Общината колко ще влезе вътре с разходи за заплати и храна - колкото и оскъдна да е. За тези които говорят че храната е малко - да се бръкнат и да дотират Общината и да си плащат големи такси, както е навсякъде по света, че даже и в София. За образованието трябва да се плаща. Още навремето някой беше казал - "Ако в една държава полицая взема повече от един даскал .....".и т.н.
Aнонимен
на 25.07.2006 г.
0
 
 
а по въпроса за 30те деца - свидетелка съм на това как точно в такова помещение 2 деца се трепят от бой и пищят а госпожата им си прави моабет с приятелка и си разглеждат ОРИФЛЕЙМ ! ТАКА ЧЕ НЕ НИ ГИ ПРОБУТВАЙ ТИЯ С " ГОРКИТЕ ГОСПОЖИ " ! ДА ОТИВАТ И ДА БАЧКАТ КАТО ВСИЧКИ ХОРА !
Aнонимен
на 25.07.2006 г.
0
 
 
абе умник, ти скоро да си ходил на детска градина ? детето ми казва,че днес е яло супа с кожа и ориз с кокали !!!! това да тим говори нещо ??? То от там се започва - като им крадат храната, същото е и с образованието им - ПУНТА МАРА !!!! А ДИРЕКТОРКИТЕ ИМ БЕЗ РУШФЕТИ НЕ ПРИЕМАТ ДЕЦА В ГРАДИНАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ ! ЛИЧЕН ОПИТ !!! ТАКА ЧЕ NO COMENT !!!
умник
на 25.07.2006 г.
0
 
 
Ай, вече всички разбират от образование! "Седене по столовете", "Измислено работно време", цъ,цъ...Вие занимавали ли сте се с 30 малки деца в едно помещение?/ при норматив-12! Ако не сте, не правете експерименти- ще полудеете. Затова просто уважавайте труда на тези учители и им дайте шанс да си ползват нормално отпуските, за да ви гледат отново децата наесен и да ги обучават. Защото дет. градини не са от едно време - пляс ръчички и айде по леглата.
Aнонимен
на 25.07.2006 г.
0
 
 
абе вие на седенето поп столовете работа ли му казвате ?? през лятото само моабет въртите и чат пат хвърляте поедно око на децата ! ако майките имаха време да се занимават с пускане на оплаквания от ващто гледане п- досега половината да сте се пшрибрали по къщите ! Радвайте се , че нямат време да се занимават с вас !!! и стига сте се правили на онеправдани !!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: