ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Digital4Plovdiv събира български и световни експерти от дигиталния свят
©
Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия на България Digital4Plovdiv се завръща за поредна година в града под тепетата с още по-богата програма и атрактивни лектори от България и чужбина. На 17 и 18 октомври Конгресният център на Международен панаир Пловдив ще събере водещи български и световно известни представители на дигиталния бранш, успешни предприемачи, маркетолози, мениджъри и собственици на различни бизнеси, за да споделят своите знания и опит. Организатори на събитието са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти.

Програмата отново ще бъде разпределена в два последователни дни, всеки със собствена водеща тема. Първият ден ще се фокусира върху най-новите тенденции в дигиталния маркетинг, а вторият ще бъде посветен на иновациите в онлайн търговията. Лекциите ще се провеждат паралелно в две зали, като и тази година, участниците с "Premium“ билети ще получат видео записи на всички лекции.

В конференцията ще се включат повече от 40 доказани дигитални специалисти, представители на водещи компании и бизнес предприемачи. Събитието ще открият малко преди 10 ч. неговите организатори – Любомир Атанасов, управляващ партньор в Internet Media Group и Преслав Бобев, управляващ партньор в IMG Connect и Digitla4Network. Веднага след официалното откриване на сцената ще се качи предприемачът със световен успех и основател на The Wise Gentleman – Elliot Wise, който ще даде на публиката "зеленото хапче“ за силата на личния брандинг.

Участниците ще имат възможност да научат най-новите тенденции и добри практики, които ще им помогнат да изведат бизнеса си на по-високо ниво. Лекторите, сред които ще бъдат утвърдени имена като Стилян Запорожанов (DigitalPRO), Геннадий Воробьов (Netpeak Bulgaria), Христо Колев (eCommerce Lead Bulgaria) и много други, са подготвили за посетителите вдъхновяващи лекции, обсъждане на реални кейстъдита и горещи панелни дискусии. Сред темите, които те ще засегнат, ще бъдат управлението на бранд репутацията в дигитална среда, бъдещето на изкуствения интелект, как да бъдем конкурентно способни в онлайн търговията и други.

Digital4Plovdiv ще насочи поглед към бъдещето с помощта на Дигиталните шамани – Петър Дяксов от дигитална агенция SEOMAX, Геннадий Воробьов от Netpeak Bulgaria и Христо Стоянов от Лайфхак Медия Груп, които ще предскажат тенденциите в дигиталния маркетинг през 2025 г.

Вторият ден на конференцията ще даде на посетителите детайлна извадка от най-мащабното потребителско проучване на пазара за електронна търговия в България, а eCommerce Титаните ще представят най-добрите практики за развитие на онлайн бизнес, които всеки предприемач в сферата ще може да интегрира веднага.

Като част от събитийна мрежа, обхващаща 15 конференции тази година и общо над 8000 участници, Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия в България – Digital4Plovdiv, се утвърждава като едно от най-важните и значими събития в страната.

Подробна информация за програмата и достъпа до конференцията ще намерите на Digital4Plovdiv.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Задържаха Джейхан Ибрямов по разследване за купуване на гласове
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Борба за влияние в Близкия Изток
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: