Директорът на ОП "Паркиране и репатриране" в Пловдив се разделя с поста

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:24 / 14.08.2024
9482
Директорът на ОП "Паркиране и репатриране" е бил освободен от поста. По непотвърдена информация Нъшан Деркалестаниан сам е подал молба за освобождаване от поста по взаимно съгласие и в момента временно изпълняващ длъжността е Иван Ганчев. Репортер на Plovdiv24.bg опита да се свърже с кмета на Пловдив Константин Димитров, за да потвърди рокадата в общината, но за съжаление до момента нямаме коментар по въпроса. 

Нъшан Деркалестаниан беше кандидат за общински съветник от сдружение "Браво, Пловдив" и беше назначен за директор на ОП "Паркиране и репатриране" през месец февруари

Той 4 години е работил като инспектор в Пловдивския общински инспекторат. Преди това 5 г. е заемал длъжността експерт в Областна администрация – Пловдив, бил е секретар на Областна транспортна комисия и Общински съвет по безопасност по движение по пътищата и Областния съвет по етнически и интеграционни въпроси. Има бакалавърска степен по "Българска филология“, магистърска по "Актуална българистика“ и магистърска степен по Аграрен маркетинг. 

ОП "Паркиране и репатриране" отговаря за паркирането, синята зона и репатрирането на автомобили нарушители. Годишните приходи на предприятието са над 5 милиона лева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пълна мистерия в пловдивско село, издирват тайнствена жена
Пловдив се включва в глобално събитие, обединяващо хора от цял св...
Деца намериха портфейл в парк "Белите брези", издирва се собствен...
Шофьорка, убила дете на пешеходна пътека в Пловдив: Признавам се ...
Служителите на Областна администрация Пловдив слязоха от автомоби...
Момиче краде капачки от автомобил, камера засне всичко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).