Дискусия на тема "Работа и специализация в Германия - шанс или риск?" в МУ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:25 / 01.04.2013
1110
Бивши и настоящи студенти от
МУ - Пловдив:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Директорът на организацията "Форум на регионите" - България д-р Димка Меридонов, съвместно с Медицинския университет в Пловдив организират лекция-дискусия на тема "Работа и специализация в Германия - шанс или риск? Какво премълчават посредническите агенции?". Събитието ще се състои днес от 13:00 часа във Втора аудитория на Аудиторен комплекс в Медицински университет - Пловдив (бул. "Васил Априлов" №15А).

Лекцията е насочена към търсещите професионална реализация в областта на медицината и ще постави въпросите: какви възможности за работа се откриват пред медицинските лица в чужбина, с какви специалисти разполагат фирмите, какво е качеството на предлаганите услуги, като ще даде възможност и за провеждане на дискусия по реални проблеми при търсенето на работа от медицински работници, лекари и специализиращи.

Медицински университет - Пловдив в партньорство с организацията "Форум на регионите" ще работи и по други проекти от взаимен интерес, насочени към по-пълноценната реализация на студенти, специализанти и докторанти по време и след обучението им.

Договореното от отдел "Международно сътрудничество" на МУ партньорство и включването на Медицинския университет - Пловдив в тази работна мрежа е продиктувано от желанието на ръководството университетът да бъде пълноценен партньор в професионалната реализация на всички медицински специалисти, студенти, специализанти и докторанти не само по време на следването, но и след дипломирането им.
В дискусията ще участват ректорът на МУ-Пловдив - проф. д-р Стефан Костянев, дмн, зам.-ректори, декани, експерти, преподаватели и студенти.

"Форум на регионите" със седалище в Брюксел, е акредитиран от Министерството на външните работи в Брюксел, Кралство Белгия, и представлява работна мрежа от европейски организационни структури на местно и национално ниво.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Днес спират движението на част от пловдивски булевард
Пловдив чества Независимостта на България
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).