До два месеца камери ще наблюдават Алеята на любовта?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
06:15 / 25.05.2012
8907
До два месеца на прословутата Алея на любовта до бул. "Христо Ботев" ще бъдат поставени камери за видеонаблюдение, съобщи за репортер на Plovdiv24.bg кметът на "Централен" Райна Петрова. Стана ясно, че в тази насока в района вече са почти на финалната права. 

"До два-три месеца ще монтираме камери на всички възлови кръстовища в района, където това е крайно необходимо", категорична бе кметицата Райна Петрова. Тя разказа, че от много време работи по реализацията на тази идея съвместно с II и IV РПУ. Има създадена комисия, която вече е набелязала местата, където ще се монтират устройствата. 

В тази връзка припомняме идеята на кмета Иван Тотев за осветяването с европейски пари на същата тази алея. Става въпрос за ефикасно и достатъчно осветление на локалното платно на бул. "Христо Ботев" и така да бъде решен дългогодишният проблем с проститутките, работещи там. Предполага се, че по този начин броят на клиентите на труженичките на любовта ще се намали драстично.

Виж коментарите (29)
Още новини от Новини от Пловдив:
Жителка на Пловдив е изрекла пророчески думи дни преди трагедията...
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден...
Пожар гори край Пловдив, вижда се чак от Асеновград
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).