Доцент Баташки продължава аквафиестите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
07:15 / 28.06.2009
2557
Мажоритарният кандидат за народен представител доц. д- р Илия Баташки и младежки екип от пловдивчани продължават с организирането на шоупрограми в аквакомплекс „Нептун". Днес от 11.00 стартира поредната фиеста от лятно настроение и водни забавления.

Диджей ще подгрява настроението на любителите на водните атракции. Организаторите отново ще посрещнат пловдивчани със специалните бонуси от безалкохолно, минерална вода, сандвич и бира.

Миналата седмица доц. Илия Баташки се появи в атрактивен спортен екип на импровизираната сцена с микрофон в ръка и привлече погледите на всички, които търсеха прохлада на басейна в обедните часове. Освен добър лекар, доцентът е човек с невероятно чувство за хумор, казаха младежите - организатори на аквашоуто. За утре сме предвидили още много изненадващи моменти и възможности участниците в нашите водни приключения да спечелят сериозни награди, посочиха те.

Няколко щастливци вече заминаха на морски уикенд, след като миналата седмица бяха сред първите в различни водни състезания.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).