Домашно куче умря в страшни мъки, след като яде салам с отрова на ул."Младежка"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:52 / 09.06.2024
9419
Малък дакел е станал жертва на хвърлена отрова в района на ул."Младежка". Вчера Plovdiv24.bg предупреди за опасността, която дебне домашните любимци. За неприятния развой на събитията научаваме от публикация на пловдивчанка във фейсбук. Ето какво обясни жената:

"Пиша по повод за поредното хвърляне на отровена храна. Последната жертва е 3 г. дакелче от вчера. Районът е ул. "Младежка", ДО ДЕТСКА ГРАДИНА! Кученцето е хапнало парче салам (собственикът е нямал време за реакция, защото го е глътнало за секунда) и след 10 мин започват симптомите. Кученцето е умряло за ден, в страшни мъки, след неуспешни опити за спасяване! Бъдете внимателни, гледайте добре покрай какво минава кучето, най-добре с намордници! Родители също бъдете внимателни, защото това може да попадне и в устата на дете! Към съществото, което го прави му пожелавам да изпита всичките мъки, които е причинил на невинни душички! В тотален потрес съм какви садисти има между нас!"

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полиция и линейка на пловдивски булевард заради инцидент
Пловдивчанин откри в телефона на жена си чат с техен семеен прият...
Пловдивчанката, която искаше да кара с 240 в лява лента, с безумн...
Санират полусаниран блок в Пловдив за 1 милион лева
Много грозни сцени на кръстовище в Пловдив, извикаха полиция
Ефективна присъда за шофьора, блъснал фатално заместник-директорк...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).