Допълнително споразумение между Общината и Агенцията за външна реклама

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:34 / 07.03.2013
1990
Кметът Иван Тотев и председателят на Асоциацията за външна реклама в Пловдив Венцислав Иванов подписаха анекс към договора за партньорство и сътрудничество между двете страни, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Според градоначалника това ще даде възможност на представители на Асоциацията да участват в Експертните съвети и да решават относно разполагане на рекламни елементи като билбордове, табели и т.н. в Пловдив. 

Ще бъдат въведени и правила за техническата изправност на съоръженията предвид това, че материалът, от който са направени, корозира с времето и те стават опасни за гражданите, каза от своя страна Румен Кривицки, председателят на Асоциация за външна реклама в национален мащаб.

"Прихода на Общината от реклама е над 1 млн.лв. годишно. Толкова имахме и миналата година. Поради тази причина комуникацията и съвместната работа с представителите на този бизнес е изключително важна", заяви градоначалникът. По думите му, така отговорността за взимане на решения в тази насока се вменява от общината и на Асоциацията. 

С това споразумение ще осигурим и нужния контрол за това например по рекламните съоръжения да няма провокативни и нецензурни изображения, коментира от своя страна Венцислав Иванов.

Според Иванов сегашното управление на Община Пловдив работи много добре в посока сътрудничество с представителите на рекламния бизнес, за разлика от предишното в лицето на екскмета Славчо Атанасов.

"Парафирането на меморандума по негово време не доведе до никакви реални действия. Едва сега започваме да работим както трябва", категоричен беше председателят на Асоциацията в Пловдив. 


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдив отбелязва 116 години от обявяването на Независимостта на ...
Сигнал: Абсолютно безобразие, вече имаме и инцидент тук!
Изнасят данни за развитието на пазара на жилищни имоти в Пловдив
БМВ излетя от кръстовище в Пловдив - няма ни шофьор, ни номера
Днес спират движението по част от пловдивски булевард
Пловдив чества Независимостта на България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).