"Досадникът" идва в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:43 / 04.11.2013
1815
Как могат да си помогнат снайперист в разцвета на силите си и мъж, отчаяно желаещ да се самоубие? Феновете на комедиите ще открият отговорите в хитовия спектакъл "Досадникът" на Театрална къща "Мелпомена", който гостува на Драматичен театър Пловдив на 18 ноември от 19 часа в ГДК "Борис Христов". Мариан Бачев е хладнокръвен убиец, който настройва работния си инструмент в хотелска стая, а една врата през него Сашо Кадиев, синът на Катето Евро, иска да сложи край на живота си от любов.

Героите на Бачев, Кадиев и устатия Сашо Дойнов, който играе Пиколото, в един момент изперкват тотално. Помага им с инжекции и успокоителни Александър Сано, който доби популярност като Косъма от "Под прикрите. В апогея на суматохата се появява и Петьо Петков-Шайбата от "Комиците", а какъв е героят му в целия пъзел, е суперизненада. Режисьор на спектакъла е Богдан Петканин, който е пожъна успехи с хита "Кастинг за мъже" и "Спанак с картофи". 

Сюжетно "Досадникът" е замислен като продължения на друга популярна комедия - "Горката франция". Билети за комедията се продават на касата на Драматичен театър Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).