Дърво падна върху автомобил тази сутрин в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:54 / 30.10.2012
2378
Дърво падна върху автомобил тази сутрин в Пловдив. Това съобщи инспектор Георги Кунев от Областно управление "Пожарна безопасност и защита на населението". Инцидентът е станал на кръстовището между булевард "Копривщица" и улица "Свобода". Реагирано е и на сигнал паднала мазилка вследствие на дъждовете и вятъра. При тези случаи няма данни за пострадали. 

През изминалото денонощие, най-вече в понеделник сутринта, има няколко случая на отводняване след дъждовете, но при тях става дума за ниски нива на водата. Регистрирани са шест пожара с материални щети. Два от тях са в леки автомобили. Пожар е имало още в кухня на апартамент на улица "Пазарище". 

Там е пострадал човек, който е леко обгазен, но без фатални последици за здравето. Регистрирани са и пожари в административна сграда в район "Тракия", фургон в село Крумово и селкостопанска постройка в село Първенец.


Източник: радио "Фокус"

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Жителка на Пловдив е изрекла пророчески думи дни преди трагедията...
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден...
Пожар гори край Пловдив, вижда се чак от Асеновград
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).