Двама предприемачи изнасят лекция за финансова грамотност в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:41 / 16.01.2024
1424
Петата публична лекция от третия сезон на Start-up Academy ще се състои днес в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски“. Събитието е с начален час 16:30 ч. в зала "Компас“ на висшето училище, съобщиха от там.

Лектори ще бъдат Костадин Анастасов – регионален мениджър, и Ясен Йорданов – районен директор и ръководител на екип от над 500 души. Костадин Анастасов ще сподели ключови стратегии за управление на личните финанси и как да станем финансово грамотни, а Ясен Йорданов ще представи възможности за развитие в бизнеса и ключови аспекти за успешното предприемачество.

На публичната лекция ще бъдат разгледани темите: управление на личните финанси, финансова грамотност, възможности за развитие в бизнеса и присъединяване към екип от професионалисти. Предвидените лекции и дискусии ще предоставят уникална възможност за обогатяване на знанията в областта на финансите и предприемачеството.

Третото издание на Start-up Academy отново дава възможност на преподаватели, студенти и докторанти от Университета да представят своите иновативни идеи и да разработят стартъп-проект, с който да получат признание и да спечелят от своите разработки. Съорганизатори на Офиса за технологичен трансфер са Студентският съвет на ПУ и Клубът на мениджъра към висшето училище.

Планираните събития ще продължат до ноември 2024 г. Конкурсът се провежда под патронажа на ректора на ПУ "Паисий Хилендарски“ – проф. д-р Румен Младенов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полиция и линейка на пловдивски булевард заради инцидент
Пловдивчанин откри в телефона на жена си чат с техен семеен прият...
Пловдивчанката, която искаше да кара с 240 в лява лента, с безумн...
Санират полусаниран блок в Пловдив за 1 милион лева
Много грозни сцени на кръстовище в Пловдив, извикаха полиция
Ефективна присъда за шофьора, блъснал фатално заместник-директорк...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).