Двамата пловдивчани, за които се появи информация, че са изчезнали в Шри Ланка, са живи и здрави

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:59 / 27.12.2004
1230
Двамата българи, за които се днес в медиите се появи информация, че са изчезнали в Шри Ланка след вчерашното опустошително земетресение и предизвиканото от него цунами, са добре. Те са живи и здрави и ще се завърнат в България на 4 януари. Това казаха за от “Марбо турс”, фирмата, чрез която българите са заминали на почивка, съобщи Focus news. Двамата са от Пловдив и са в курорта Вадова на 60 км от столицата Коломбо. От туристическа агенция “Хорнит”, казаха, че в момента имат изпратена група в Тайланд, но хората са “по-скоро е доволни от обстановката като цяло, отколкото притеснени”, заради неприятните инциденти от изминалата нощ. Всичко е наред, почиващите са потвърдили доброто си състояние с SMS-и, и по думите на туроператора очакват с нетърпение купоните, за да оставят зад гърба си неприятните моменти, на които те така или иначе не са били свидетели.
Група български туристи са отпътували вчера за Тайланд, днес вече трябва да са пристигнали, съобщиха от агенция “Алфа тур“ – Пловдив.
По-рано през деня от МВнР съобщиха, че един българин е леко пострадал след природните бедствия, които връхлетяха Югоизточна Азия вчера. Мъжът се казва Иван Недялков и е потърсил медицинска помощ на остров Пукет след хипертонична криза. Мъжът вече е изписан от болницата и е в добро състояние. На същия остров се намират още около 270 българи, сред които няма пострадали.
Към настоящия момент в района на Бенгалския залив се намират 6 плавателни съда с български граждани - членове на екипажа, съобщиха от Министерството на транпорта. Няма данни за пострадали сред тях, корабите продължават да извършват дейността си по предназначение.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пиле няма да може да прехвръкне, Пловдив почернява от полиция
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Окончателно: Догодина ще затворят важно кръстовище в Пловдив
Пуснаха асансьорите на "Модър - Царевец"
В Пловдив посъветваха шофьорка да си изпие кафето, преди да се ка...
Луксозен "Мерцедес" се предлага срещу имот в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).