Две ПТП-та в рамките на минути на бул. "Христо Ботев"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:55 / 15.07.2009
3111
Пловдивчанка е със счупен прешлен и комоцио след катастрофа на булевард "Христо Ботев", станала днес. Тя се е блъснала с автомобила си в БМВ пред Стоматологичния факултет около 8.30 часа сутринта. Неспазване на дистанция и високата скорост са официалната причина за пътно-транспортното произшествие, но според пловдивчани голяма роля за него играе разваленият от месеци светофар. Жълто липсва - от червено се преминава на зелено.

Жената, която е била контактна, е обяснила, че не е видяла червения светофар. Откарана е в болница без опасност за живота.

Минути след първата катастрофа събралите се хора стават свидели на ново произшествие. "Камион не успя да спре, качи се на бордюра и помете една Джета, която вече става само за моргата", сподели очевидец.

Репортерска проверка установи, че много шофьори минават на червено под носа на униформените, които само за 1 час съставиха повече от 5 акта за едно и също нарушение.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ


Източник: ПОТВ

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
16.05.2009 Задръствания преди гарата
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).