Две години зад решетките за шофьора, ранил полицай в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:22 / 01.10.2004
1711
Днес пловдивският районен съд призна за виновен таксиметровия шофьор Владимир Димитров (40 г.), който в понеделник се опита да осуети проверка от автопатрул в Пловдив и рани полицай.
Димитров е осъден да плати глоба от 700 лв. за това, че противозаконно е попречил на орган на властта - служител на МВР – главен сержант Илия И. да изпълни задълженията си. За причинената на полицая лека телесна повреда Димитров е получил присъда лишаване от свобода за срок от две години.Присъдата не е окончателна и може да се обжалва и протестира в 7 – дневен срок пред Пловдивския окръжен съд, съобщиха от пресцентъра на Съдебната палата.
Както Plovdiv24.com писа, осъденият е бил спрян за проверка на бул. ”Цар Борис ІІІ Обединител” от автопатрул на районното управление, но отказал да предостави документите си за проверка, потеглил рязко, като закачил с опела си полицая и го влачил 20 метра. По щастлива случайност главният сержант се оттърва само с охлузвания по ръката.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Мария Лалева с нова книга, ще я представи и в Пловдив
Електромобил и "Ауди" в лек сблъсък на "Гладстон"
Арестуваха и директора на Смолянския театър, полицаи го разпитват...
Пиле няма да може да прехвръкне, Пловдив почернява от полиция
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Окончателно: Догодина ще затворят важно кръстовище в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).