Две изложения започват днес в Пловдивския международен панаир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:35 / 31.03.2005
703
Посетителите на Пловдивския панаир от днес до 3 април могат да разгледат пет изложения. От днес освен Пролетното договаряне, "Цветна пролет" и "Природа, лов, риболов" стартират нови две прояви - Международно изложение за фризьорство, козметика, грим и парфюмерия и Италиански хранителен салон.
Организатор на изложението на професионални продукти за грижа и поддържане на косата "Salon International" - Милано. Ще бъде показана богата гама от продукти, аксесоари, оборудване и апаратура, представляващи интерес не само за професионалисти и търговци, но и за широката публика. По традиция изложението е съпътствано с национален конкурс за фризьори.
Италиански хранителен салон се организира за първи път и целта му е да представи институции и италиански фирми от хранително-вкусовия бранш пред български стопанско-обществени кръгове и потребителите. Намеренията на организаторите са през 2006 г. салонът да прерасне в Изложение, разположено в палата на Пловдивския международен панаир.
''Вкусове от Италия” се провежда под патронажа на Италианското консулство в Пловдив, Българска асоциация на хотелиерите и ресторантьорите, Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите, италианското списание "Пунто ит”, специализирано за хотелиери, сладкари, производители на сладолед и хлебни изделия. Тази година в салона ще бъдат представени институции като Община Адрано, Област Катания, Област Рагуза, Община Бианкавила. Ще участват около 60 италиански фирми от хранително-вкусовия бранш, които ще презентират: хранителни продукти, машини и оборудване, работно облекло, базисни продукти, хранителен франчайзинг и институции.
Атракциите в програмата са безплатните курсове, които ще проведат италиански майстори по кулинарство и сладкарство и безплатните дегустации на всички представяни хранителни продукти.
Форумът ще се проведе в Конгресния център на панаирното градче и за посетителите се изисква предварителна регистрация.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Обявиха конкурс за шеф на Транспортна болница в Пловдив
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).