ЕГ "Пловдив" представя иновативен проект в сферата на средното образование

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:38 / 26.11.2013
2508
Бивши и настоящи ученици от
ЕГ "Пловдив":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Езикова гимназия "Пловдив" организира на 27 ноември (сряда) пресконференция за представяне на проект "Рейтинг +", финансиран по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". Тя ще се проведе от 9:45 часа в залата за пресконференции на Радио "Пловдив", с участието на представители на организациите - партньори по проекта: у-ще "Тийсдейл", Великобритания и Сдружение "Обединени професионалисти за устойчиво развитие", гр. Пловдив.

Поканени за участие са и ключови заинтересовани страни - представители на РИО - Пловдив, училищното настоятелство към Гимназията и активни родители на учениците. На пресконференцията ще бъдат представени целите и реализираните дейности към момента. Проектът има за задача да прехвърли и адаптира нова за България методическа система - "Рамка за ефективно учене" (Effective Learning Framework), която е разработена от партньорското училище "Тийсдейл". Благодарение на тази методическа система, училището сега е сред водещите средни училища във Великобритания. 

Основен акцент ще бъде поставен върху иновативността на проекта и високите цели, които си поставя Езикова гимназия "Пловдив" с реализацията на проекта. Сдружение "Обединени професионалисти за устойчиво развитие" подкрепя експертно, адаптирането на новата методическа система и въвеждането на вътрешна система за оценка на качеството на преподаване и непрекъснато повишаване на квалификацията на учителите в Гимназията. Тази пресконференция е в изпълнение на проект BG051PO001-7.0.07-0072-С0001 "Рейтинг +".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).