EVN изгражда нов топлопровод в Пловдив, затварят улица "Изток"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:33 / 17.09.2013
994
EVN България Топлофикация стартира изграждане на нов разпределителен и присъединителен топлопровод в централната част на Пловдив. Проектът включва полагане на нова мрежа с дължина 410 метра. Инвестицията за обекта възлиза общо на 247 000 лв. Тя се реализира в резултат на изпълнение на Обществена поръчка от Община Пловдив за топлоснабдяване на сградата на Многофункционален социален център на Български Червен кръст, намираща се на
ул. "Изток" №48.

Строително-ремонтните дейности са на два етапа и предвиждат следните дейности:

- етап 1: изкопни дейности и пълно затваряне на улица "Лъджене" в участъка от ул. "Емил Зола" до пресечка с ул. "Изток" - от 19.08.2013 г. до 30.09.2013 г.
- етап 2: изкопни дейности и пълно затваряне на улица "Изток" в участъка от ул. "Мадара" до пресечка с ул. "Бунар Хисар" - от днес до 18.10.2013 г.

С цел запазване на максималния комфорт на гражданите по време на изкопните дейности дружеството има готовност да подсигури преминаването на пешеходци. Спецификата на строителните работи изисква достъпът до гаражите и паркирането на посочените улици да бъде ограничен, като EVN България Топлофикация се надява на разбиране от страна на собствениците на гаражи и живущите в района.

Полагането на топлопреносна мрежа от дружеството се извършва по съгласуван проект с общинската администрация и КАТ. EVN България Топлофикация ще предприеме всички мерки за възможно по-бързо реализиране на проекта.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).