ЕВН организира томбола за всички, които плащат фактурите си с SMS

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:14 / 15.07.2009
811
ЕВН организира томбола за пловдивчани, възползвали се от новия начин за заплащане на дължимите сметки за ток и парно - чрез SMS. Клиентите, които се издължат чрез SMS в периода от 1 юли до 31 август включително, ще участват в томбола, от която ще бъде изтеглено печелившото име на един от тях. Наградата е мобилен телефон.

За да ползват услугата, клиентите е необходимо да имат GSM номер към български оператор, банкова карта, с която да се извършват плащанията и регистрация в системата ePayGSM на фактурите, които желаят да заплащат чрез SMS. Клиентите могат да се регистрират в системата ePayGSM на тел. 921 08 88 с код за София 02; на интернет адрес www.epaygsm.com или в банката издател на банковата карта.

Всеки месец клиентите ще получават SMS от номер 1901 за дължимите суми с инструкция за плащане. За плащане е достатъчно да се отговори на получения SMS съгласно инструкциите.

Всички SMS-и до номер 1901 се заплащат по стандартна цена според тарифния план към съответния мобилен оператор. Всички клиенти използвали този начин за заплащане на консумираната от тях електро- и/или топлоенергия, ще получават фактурите си по пощата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).