ЕВН парализира бизнеса на стотици фирми в "Капана"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:11 / 28.05.2009
3299
Техническа профилактика на тока в квартал "Капана", за която предварително са били уведомени едва трима собственика на заведения, изправи на нокти стотиците други трудещи се там, разказа читател на Plovdiv24.bg.

При обаждания на потърпевши на телефона за информация на EVN, до 11 часа отговаряли, че не знаят нищо, след това вече явно са били уведомени и обяснили, че има профилактика, но не са убедени къде точно. Граждани твърдят, че Агенцията по вписванията не работи, както и имотният регистър, нотариусите и адвокатите в района също са затворили канторите си.

На фона на цялата анархия, от ЕВН отговориха напълно протоколно на запитване на репортер на Plovdiv24.bg, че причината за прекъсване на електрозахранването е в повреда на трафопост в кв. "Капана" и още преди обяд повечето от клиентите на дружеството са имали ток.

Дали истината е някъде там, какво се случва в един от най-оживените квартали в града, очакваме да разберем от коментарите на всички вас, нашите читатели.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Томи Бозвелиев е загиналият шофьор от жестоката катастрофа в Плов...
Мъж събори с ритник камера на КАТ в Пловдив
Три великолепни същества се родиха в Природонаучния музей
Производител от Пловдивско: Толкова лоша година като тази не е им...
В Пловдив избират новия шеф на БЛС
Районните кметства в Пловдив търсят служители, обявили са и какви...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).