Една от най-популярните инфлуенсърки оцени ресторанти в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:11
4997
Инфлуенсърът и писател Изабел Овчарова даде колеблива оценка на две заведения в Пловдив, видя Plovdiv24.bg в един от последните й качени влогове. 

Изи е започнала нова поредица, в която ще тества различни храни. Тя е комбинирала работни ангажименти с проба на заведения под тепетата. 

Първото място, което инфлуенсърката е посетила е нов ресторант за рамени в "Капана". Тя е опитала пилешки рамен, но не е останала доволна. 

"Раменът не ми хареса. Гьозата беше страхотна, а лимонадата не беше сладка. Това, че на мен не ми хареса, не значи, че заведението не е добро. Персоналът е много мил. В тоалетните имаше дамски принадлежности, което се среща много рядко. Цените бяха съвсем нормални. Просто не беше по мой вкус, а не защото е гаден или е направен лошо.", сподели Изи пред последователите си.

Тя се е разходила до популярно място за донати в близост, но то не е било затворено. Компромисно Изабел и придружителят й са си взели донати от един от моловете в града. 

"Има вкус на това, което промотират. Не са гадни, просто не са феноменални. Донът се усеща, че е пържен, като пържен хляб.", констатира тя.

По нежен начин Изабел каза, че се чувства тъпо, когато прави оценки на заведенията.

"За някой ще са супер вкусни, но на мен не са ми любими и най-вероятно не бих се върнала, същото важи и за рамена.", заключи тя. 

Цялото видео можете да гледате в нейния Youtube канал. 

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Нов тежък удар за семейство, загубило сина си в катастрофа до Пло...
Откриха Алея на просветителите в парк "Лаута"
Красимир Терзиев: Управление на ГЕРБ гарантира повече възможности...
Започна събарянето на бивш ресторант в Пловдив
Шофьорът от катастрофата със загинал моторист: Скоростта е много ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).