ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Едно от най-хубавите събития предстои в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:10 / 13.08.2024Коментари (0)8761
Благотворителната инициатива "Нощ на Ангелите“ ще се поведе за пети пореден път тази година и разраства мащаба си, за да докаже, че за доброто няма граници! Освен традицията на 17 септември, деняя на Вярата, Надеждата и Любовта, голяма част от заведенията и редица търговски обекти да даряват процент от оборота си за каузата, за втора поредна година организаторите подготвят мащабен фестивал.

След успеха на предходните четири издания на събитието, благодарение на активната позиция и големите сърца на хиляди хора, екипът на фондацията положи още повече усилия, за да осигурим заедно подкрепа за повече хора, които се нуждаят от животоспасяваща медицинска намеса.

В резултат на тези усилия тази година мащабът на благотворителния фестивал е грандиозен и в него се включват едни от най-обичаните родни звезди. На сцената на "Нощ на ангелите“ ще се качат Димитър Рачков, Любо Киров, Миро, Роби, Dj Dian Solo & Deep Zone Project, "Биг Бенд Пловдив", талантите от Art Voice Center, група Disco Fever, Академичния народен хор, талантливите деца от ДФВ "Омайниче“ и балет "ЕРА“.

Програмата на фестивала ще се проведе в два предни дни – събота и неделя (14 и 15 септември) от 09:30 до 23:00 часа в зоната на и около Младежкия център на Гребната база.

Освен концерт спектакъл и в двете вечери с любимите ни български артисти, от "Нощ на ангелите“ са подготвили целодневна програма с игри и активности подходящи за всички възрасти - детски работилници, детски салон за красота, детска занималня на открито, куклен театър, рисуване на лица, и още много изненади.

Забавленията се допълват със спортни благотворителни турнири по футбол, баскетбол, тенис на корт, плажен волейбол, демонстрации по канго джъмпс, Таекуон-До, открити тренировки по пилатес, зумба, табата, CrossFit, Circl Mobility и Strong Nation .

Ще се проведе и традиционният за събитието благотворителен базар с щандове на различни артисти и компании, които ще дарят голям проценти от продажбите за каузите.

Припомняме, че фестивалът е изцяло с благотворителна цел, достъпът до него е свободен и няма входна такса или билети. Средствата ще се генерират от всички хора, които посетят събитието и се включат в някоя от инициативите, турнирите, работилниците или откритите тренировки. "Нощ на Ангелите“ ще има щанд с много тематични артикули, цветя за първия учебен ден, както и благотворителен бар за храни и напитки, приходите от които ще отидат на 100% за каузите, които фондацията ще подкрепя тази година. В допълнение по време на събитията ще има поставени кутии, в които също ще имате възможност да подкрепите каузите чрез директно дарение, а всички участници в базара, ще дарят голяма част от оборота си.

След провеждането на благотворителния фестивал ще продължим с добрините, като запазим традицията ни за участие на заведенията и различни бизнеси и ще отбележим денят на Вярата, Надеждата и Любовта – 17-ти септември.

Припомняме, че вече пет години над 100 заведения от Пловдив и региона, подкрепят инициативата "Нощ на ангелите“, като даряват част от оборота си от този ден за каузите на фондацията. Побързайте да проверите дали любимите ви ресторанти участват и да запазите места!

Включете се в благотворителните събития на "Нощ на ангелите", за да докажем за пети пореден път, че Заедно сме по-силни, а като правим добро, вдъхваме надежда и помагаме на хората, които се нуждаят от животоспасяващо лечение.

Това събитие се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и Младежки Център – Пловдив, със съдействието на редица компании от региона и работата на над 100 доброволци.

Напомняме, че дейността на фондация "Нощ на Ангелите“ е изцяло безвъзмездна благодарение на всички доброволци, участващи в не, както и многобройните дарители и партньори, които подпомагат организацията. 100 % от даренията са за каузите, които фондацията подкрепя. Конкретните каузи, които ще бъдат включени в таз годишното издание на инициативата ще бъдат обявени около седмица преди самото събитие. Миналата година ЗАЕДНО успяхме да съберем сумата от 123 360 лв, с които подкрепихме 6 каузи.

Нощ на ангелите като фондация бе основана през месец ептември 2021 година. Идеята за точно тази фондация обаче се роди през лятото на 2020 година, когато близък приятел на всички от фондацията е диагностициран с тежко заболяване, за чието лечение е необходимо да бъдат събрани за кратък период над 400 000 Евро. Датата не е избрана случайно – 17 септември, празникът на Вяра, Надежда, Любов... и тогава се провежда първото събитие в Пловдив.

Благодарение на усилията и общата подкрепа от участници, заведения, доброволци, средствата са събрани и младият човек успява да се излекува от тежката болест! Така "Нощ на ангелите“ се превръща в традиция и до момента от всички издания на инициативата са събрани и дарени над 1 200 000 лв и са подкрепени 30 каузи на хора в нужда.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ВиК авария в "Кючук Париж"
Избор на български еврокомисар
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: