''Еко Глобал'' заплаши със съкращения, ако се намали такса смет в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:43 / 08.12.2004
889
Комуналната фирма "Еко Глобал" ще съди общинския съветник Димитър Костов за нанесени морални. Преди време той обвини фирмата, че няма легарлна регистрация щети срещу общинския съветник Димитър Костов, който твърдеше, че фирмата не е с легална регистрация, тъй като в Смолян не съществувала улицата, посочена за седалище. За проверка на това твърдение Общинският съвет избра специална комисия. На пресконференция вчера "Еко глобал" доказа чрез писмо от Община Смолян, че ул. "Мусала" съществува, а фирмата е регистрирана на №1.
Ако бъде прието предложението на общинския съветник Димитър Костов такса смет за следващата година да бъде намалена наполовина, то услугите по почистването на града също ще се намалят наполовина и 600 работници ще бъдат съкратени, заявиха още от "Еко Глобал", предаде радио Пловдив. В момента във фирмата текат преговори със синдикатите в очакване на решението на Общинския съвет, който ще обсъжда предложението на Костов на заседанието си в четвъртък.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пиле няма да може да прехвръкне, Пловдив почернява от полиция
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Окончателно: Догодина ще затворят важно кръстовище в Пловдив
Пуснаха асансьорите на "Модър - Царевец"
В Пловдив посъветваха шофьорка да си изпие кафето, преди да се ка...
Луксозен "Мерцедес" се предлага срещу имот в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).