Електрически стълб падна и смаза паркирал автомобил в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
14:14 / 22.08.2006
2675
Електрически стълб се е прекършил и е паднал върху паркирал в близост до него автомобил, предаде репортер на Plovdiv24.com. Падайки той е повлякъл и съседен стълб, който също е поддал и е паднал. Пострадала е втора кола - бус Пежо. Падайки вторият стълб е счупил задното й стъкло.

Инцидентът е станал днес около 12:30 ч. в Търговски център "Тракия" на Брезовско шосе. За щастие пострадали няма. Падналите стълбова са затруднили изключително много придвижването на автомобили.

Проводниците за високо напрежение са паднали на земята и според очевидци електричеството по тях не е спряно. Това създава изключителна опасност за всички преминаващи.

Според очевидци на инцидента, стълбът е бил с изключително повредена структура, тъй като е доста стар. Арендаторът на познатите на всички пловдивчани "търговии на Брезовско шосе" се грижи добре за тях, но стопанисването на електрическите стълбове и съоръженията не е негово задължение, а на НЕК, негодуваха граждани.

Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полицаи не трепнаха при вида на 40 лева
От последните минути: Нови два инцидента в Пловдив и до Скутаре
Три безплатни събития в Пловдив
Двама са в болница в Пловдив със счупени черепи
Откриха LSD в жилището на млада пловдивчанка
Огромен резил! Вижте какви са ги вършили арестуваният в Пловдив д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).