Есенни фантазии превърнаха фоайето на пловдивско училище в горски кът

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:23
1453
Есенни фантазии превърнаха централното фоайе на СУ "Димитър Матевски“ в горски кът. За дванадесета поредна година училището организира изложба под наслов "В приказния плен на есента“, в която са подредени разноцветни проекти, картини и макети.

Със свои творения се включват не само учениците от училището, но и бъдещи първокласници от детските градини в район "Тракия“ – "Таня Савичева", "Кремена", "Десислава", " Еделвайс“, "Червената шапчица“, "Червената шапчица“ – филиал, "Едгар Бороу“, "Слънце“, както и бъдещи първокласници от ДГ "Бисер“, с. Труд. Децата представят мини горски кътове, за оформянето на които са използвали мъх, борови клонки и листа, а шишарките и кестените са превърнали в таралежи, балерини, еленчета. Кошници с плодове, дървета и есенни букети са другите творения в изложбата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студенти от 7 държави участваха в дебат за правата на младите хор...
Неприятна случка накара бременна пловдивчанка да изпадне в ужас
В Пловдив отбелязваме Международния ден на мавруда с мащабен фест...
В Пловдив се проведе интересно събитие
С политравма в шокова зала е единият от шофьорите от тежката ката...
Първи кадри от тройния сблъсък до Пловдив, таксито е помляно


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).