Факултетът по обществено здраве на МУ Пловдив изпраща 126 дипломанти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:50 / 09.10.2013
4762
Бивши и настоящи студенти от
МУ - Пловдив:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
С тържествена промоция на 11 октомври от 11.00 часа в ІV-та аудитория (Аудиторен комплекс на МУ; бул. В. Априлов" № 15А), Факултетът по обществено здраве на МУ-Пловдив изпраща своите 126 дипломанти - магистри и бакалаври от випуск 2013 на две специалности: "Обществено здраве и здравен мениджмънт" и "Управление на здравните грижи". Това е петата промоция на дипломанти във Факултета по обществено здраве. 

Ректорът на университета, проф. Стефан Костянев, дмн, ще поздрави дипломантите от името на академичната общност. Промотор на церемонията ще бъде доц. Стойко Паунов, ръководител на катедра Здравен мениджмънт. 

С "отличен" успех са 14 дипломанти, които ще получат индивидуално гравиран плакет - "Награда на Ректора" за отличен успех. 

Очаква се да присъстват представители на Министерство на здравеопазването, директорът на НЗОК, Декани от сродните факултети по обществено здраве в страната, директори на големи лечебни заведения от област Пловдив, директори на Регионални здравни инспекции и Регионалните Дирекции по социално подпомагане.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).