ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Фестивалът Майна Town Weekend на пет локации в Пловдив
©
Пригответе се за едно изключително преживяване, защото Майна Town ще напусне страниците на списанието и ще превземе Пловдив в Mайна Town Weekend! От 4-ти до 6-и октомври 2024 г., на цели пет локации, ви каним да станете част от света на майните, изпълнен с нови идеи, екологично мислене, спорт, изкуство и бъдещето на работното място. Целият уикенд ще бъде фестивал на движението, устойчивостта и вдъхновението, организиран на различни места из Пловдив. Събитието е с подкрепата на Фондация "Пловдив 2019".

Зелено, Майна! – На 4-ти октомври, в ПУ "Паисий Хилендарски“, ще поставим акцента върху устойчивите практики и зелени идеи с нашата дискусия на тема "E-то на ESG-то“ в партньорство с катедра "Екология“ към ПУ. Тук ще си говорим как бизнесите и неправителствените организации могат да обединят сили за един по-зелен свят. Ще бъдат разказани примери за успешни партньорства от Зелени Балкани, БДЗП и Българска фондация биоразнообразие, а представители на WWF, консултанти от BIG4 и бизнес лидери ще дискутират предизвикателствата в светлината на ESG директивите. Освен това, ще разчупим с Re:Bazaar – където ще ви запознаем с още една тема: Устойчиви бизнес практики.

Майна Теch – На 5-и октомври, в Дом на културата “Борис Христов", ще се гмурнем в дигиталния свят на професиите на бъдещето. Ще научим как се става успешен инфлуенсър, разказано лично от Стефан Попов – Чефо и Георги Ненов, какво е да създаваш качествено съдържание и защо менторството е ключ към успеха. Ще бъдат представени вдъхновяващи истории от лидери на Teenovator, ABLE Mentor и Mentor the Young, които ще разкрият какво е нужно, за да бъдеш крачка пред останалите в дигиталната епоха. А водещи компании от различни индустрии ще ни разкажат за това какви са професиите на бъдещето.

Майна Спорт – В събота и неделя (5-и и 6-и октомври), на спортната площадка на Decathlon Пловдив, ще се случи истинско спортно пиршество. Спортни предизвикателства за всички възрасти – Тримайнотлон (футбол, баскетбол и бой с възглавници), стрелба с лък, тенис на маса и много други щури забавления. За финал, в неделя, ще имаме корпоративен мини футбол турнир и танцови фиести с латино и народни ритми.

Майна Арт – Изкуство на колела на 5-и и 6-и октомври в Mall Plovdiv. Подгответе се за комикс изложба върху татуирани автомобили, VR изживявания в Maina Verse и Red Zone, и премиерата на аудио комикс проект "Комиксиране - докосни герой, преоткрий себе си“. Потопете се в този арт свят за малки и големи, където класическите и съвременни форми на изкуство се срещат в едно уникално преживяване.

Майна Vibes – За тези, които обичат да комбинират добрата музика с отлична бира, имаме специално предложение! Завъртаме крана и започваме с поредната силна порция настроение, този път в сърцето на Пловдив на гости на Базар Капана! Събираме се за едно от най-вкусните и зареждащи събития в рамките на Майна Town Weekend, а именно – Майна Vibes. Тук, сред разнообразие от артисти и занаятчии, съчетаваме магията на крафт бирите с качествена музика и градски вибрации, които ще ви разтърсят още от първата глътка.

Майна Шатъл – За да не пропуснете нищо, в събота и неделя ще пуснем Майна Шатъл, който ще ви пренася между всички локации напълно безплатно. Любителите на къмпингуването ще могат да слезнат на спирка Гребна база за Camping & Caravaning Expo, което ще се проведе на 5-и и 6-и октомври. Графикът и маршрутите ще намерите на сайта на събитието, защото в Майна Town винаги мислим за комфорта на своите майни.

Запомнете – това не е просто уикенд, това е Майна Town Weekend! Пловдив ще се превърне в епицентър на забавлението, иновациите и креативността. Сигурни сме, че ще има по нещо за всеки. Очакваме ви.

Дата: 4-6-и октомври 2024 г. Локации: ПУ "Паисий Хилендарски“, Пловдивски културен институт, Decathlon Пловдив, Mall Plovdiv, Базар Капана, Гребна База

Майна Town Weekend е проект на 5за4 ООД, част от програмата на Пловдив - Европейска столица на културата 2019







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: