Финансовият министър идва за откриването на банково изложение в панаира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:03 / 04.03.2009
1672
Международното финансово изложение "Банки, Инвестиции, Пари" започва днес в Международен панаир Пловдив. Откриването е от 12.30 ч в палата 7. Лентата ще пререже финансовият министър Пламен Орешарски, ще присъства и управителят на БНБ Иван Искров, твърдят организаторите от "Е 21". От 14 часа започва конференцията "Финансовият сектор в условията на глобална финансова и икономическа криза: Решения за България", която ще продължи и утре.

Община Пловдив ще има свой щанд на изложението, където ще се правят презентации за привличане на инвеститори. Експозицията е подготвена от отдела за евроинтеграция, за който отговаря заместник-кметът Ганчо Колаксъзов. Той ще изнесе доклад на конференцията и ще представи проекти за финансиране, които са подготвени и които се разработват в момента, както и новият модел за работа с еврофондовете - изпреварваща подготовка на проектна документация.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).