Форум-презентация за "От социални помощи към заетост" 2006 г.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:17 / 29.09.2005
882
Агенция по заетостта организира вчера форум-презентация "Нови моменти и процедури за кандидатстване по Националната програма "От социални помощи към заетост" 2006 г.". То се проведе днес в зала 1 на "Дома на науката и техниката Пловдив" (ул. "Гладстон" 1).

Това бе втория ден от информационно - разяснителната кампания на Агенцията по заетостта. Срещи се проведоха в гр. Пловдив и гр. Ловеч. На тях присъстваха над 300 човека – областни управители, заместник областни управители, кметове, частни работодатели, представители на неправителствени организации, социални партньори, директори на регионалните структури на Агенцията по заетостта, членове на Комисиите за заетост, членове на Съветите за сътрудничество, представители на медиите и др.

Интересът към НП ”От социални помощи към заетост” пролича от активността на аудиторията. Обсъдиха се новите моменти и процедури за кандидатстване по програмата. Споделиха се добри практики от работодателите. Изказаха се мнения, че програмата е много добра и процедурите по нея позволяват гъвкавост при реализацията й.
Днес кампанията продължава със срещи в гр. Русе и гр. Хасково.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).