
ЗАРЕЖДАНЕ...
Френският посланик връчва дипломата на пълен отличник от УХТ | ||||||
| ||||||
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си. Н.Пр. Ксавие Лапер дьо Кабан, който само преди месец бе в УХТ на разговор с академичното ръководство във връзка с развитието на френския департамент на ВУЗ-а, ще връчи дипломата на абсолютен отличник, който завършва специалността "Технология на ферментационните продукти", а ректорът проф. Кольо Динков - на останалите възпитаници на висшето учебно заведение, постигнали успех 6.00. По традиция заедно с дипломите си, младите хора ще получат парична награда, грамота и значка. "Университетът по хранителни технологии стои добре на пазара на труда. Между 60 и 70 процента от студентите, които са го завършили, се реализират професионално в сектора, за който са били обучавани. 86 на сто от технолозите по вино и пиво започват работа още през първата година от излизането си от висшето учебно заведение", посочи ректорът на Университета по хранителни технологии проф. Кольо Динков. |
За контакти:
тел.: 0886 59 82 67
novini@plovdiv24.bg
гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg