ГЕРБ почете празника на храма в "Коматево"

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:30 / 08.07.2024
2423
Просперитет за Пловдив и за неговите жители пожела кметът Костадин Димитров на жителите на "Коматево“, дошли да се черкуват в храма "Свети Прокопий“ на днешния празник.

За деня на черквата в квартала районната структура на ГЕРБ в "Южен“ с ръководител общинският съветник Георги Василев даде курбан за здраве и благоденствие. След празничната литургия отец Стоян благослови ритуалната храна, а организаторите раздадоха на миряните стотици порции агнешки курбан.

На службата присъства народният представител от ГЕРБ в 16-ти МИР проф. Даниела Дженева, кметът на район "Южен“ Атанас Кунчев, общински съветници, заместник-кметове, ръководството на партийната структура, много граждани.

На 8 юли православната църква почита паметта на Свети великомъченик Прокопий, който според народните вярвания е покровител на пчеларите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Даваме шестцифрена сума за паркоматите в града
Община Пловдив подготвя мащабен ремонт за 14,2 млн. лева
Няма място: Най-голямото гробище в Пловдив е изчерпано!
Плодивчанин: Таблото изписа, че автобусът идва след минута и изве...
След ремонт обзавеждат едно от най-потресаващите общежития в Плов...
Емблематична къща в Стария Пловдив отива на търг


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).