Гастарбайтери натовариха движението по магистрала "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:21 / 18.07.2009
1426
Натоварено е движението по автомагистрала "Тракия" в посока Пловдив. Движат се много чуждестранни автомобили - леки коли, каравани, ванове и малки микробуси с турски, германски, австрийски и други регистрации. Автомобилите на гастарбайтерите често се движат в колони по няколко един след друг.

Колони от такива автомобили могат да се видят от участъка Калотина - София, при околовръстния път на София и разклона за автомагистрала "Тракия", а след Пловдив - продължават в посока Хасково и ГКПП Капитан Андреево. Не малко от чуждите автомобили обаче продължават и в посока за морето. Някои от тях са с допълнителни товари и багажи.

Много ТИР-ове, както и камиони и цистерни се движат също по автомагистрала "Тракия" и в двете посоки, те са предимно чуждестранни.

Видимо по-голям е броят и на пътническите автобуси - според табелите най-много са за посоките София - Бургас и южното Черноморие, но също така и в посоките за Хасково, Кърджали, Стара Загора, както и за Турция.

Източник: агенция "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).