Георги Лозанов с публична лекция в Пловдивския университет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:10 / 19.04.2013
1102
Бивши и настоящи студенти от
ПУ "Паисий Хилендарски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
"Правото на лична неприкосновеност и отказът от него" е темата на публичната лекция на доц. д-р Георги Лозанов в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" днес. Това съобщиха от Катедра "Социология и науки за човека" към Философско-историческия факултет на висшето училище.

Гостуването на доц. Лозанов е в рамките на лекционния цикъл на доц. д-р Андрей Райчев "Социология на мрежите". Самият доц. Райчев е преподавател в една от най-новите бакалавърски програми във факултета - "Социология и науки за човека".

Доц. д-р Георги Лозанов е философ, преподавател във Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ "Св. Климент Охридски". Чете лекции по теория на културата, медийна публичност и пресфотография. Председател е на Съвета за електронни медии. Заместник-главен редактор на в. "Култура". Автор е на многобройни публикации в областта на медийната теория, медийната политика, теорията на визуалните средства - фотография и телевизия, медийната регулация, популярната култура. 

Последната му книга е "Какъвто трябваше да бъда" (2010). Съставител e на сборниците "Медии и митове" (2000), "Медии и преход" (2000), "24 часа: Вестникът" (2001), "Дневен Труд: Лидерът" (2002), "bTV: Новата визия" (2008), "Език на медийната регулация" и др.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Днес спират движението на част от пловдивски булевард
Пловдив чества Независимостта на България
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).