Гимназистката от Якоруда стана мис ТФ ФЕСТ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:01 / 12.04.2009
2472
Гимназистката от Якоруда Айше Карахасан беше определена за най-добър мениджър на учебно-тренировъчна фирма и получи титлата Мис ТФ ФЕСТ 2009. За Мистър ТФ ФЕСТ беше избран Милен Георгиев от София. За наградите на тазгодишния Международен панаир на тренировъчните фирми, който се проведе на 11 и 12 април в Пловдив, се състезаваха 88 предприятия от България, Румъния, Македония и Черна гора в общо 10 конкурса.

Голямата награда за комплексно представяне спечели „СПА релакс"-София, която бе отличена и с приз в категорията „Професионално обслужване". Като най-добър щанд журито определи експозицията на „Весели печурки" от Черна гора, която за първи път участва в ТФ ФЕСТ. В конкурса за най-добра обслужваща банка, който се състоя за първи път, начело се класира „Хелиос банк" на Националната търговско-банкова гимназия в София. Също за първи път бе организиран и конкурс за туристическа програма, в които победителите са „Света гора"-Велико Търново, „Юни тур" и „Култарт".

При „Корона арт" от Копривщица отиде наградата за успешен дебют, която бе учредена тази година от Международен панаир Пловдив, съорганизатор на ТФ ФЕСТ заедно с Центъра на учебно-тренировъчните фирми към МОН. Панаирът бе удостоен със специална грамота „Инвеститор в бъдещето" заради подкрепата, която оказва на бъдещите мениджъри.

Партньор на ТФ ФЕСТ е Българският форум на бизнес лидерите, в който членуват над 220 български и чуждестранни комапнии. На младите хора са посветени неговите проекти „Час по бизнес", в които учениците се срещат с предприемачи, и „Майсторски бизнес клас", където лектори са най-изявените мениджъри в България.

В комисията, която оценяваше постиженията на 665 ученици от тренировъчните фирми, бяха включени представители на Международен панаир Пловдив, Ротари клуб-Пловдив, Агенцията за насърчаване на малки и средни предприятия, Българския форум на бизнес лидерите, Юнион банк-клон Пловдив, Българската асоцияция по парфюмерия, козметика и етерични масла, студенти от УНСС и Стопанска академия-Свищов.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).