ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Гласове от Пловдив: Не се научихте как се излиза от кръгово
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:22 / 29.08.2024Коментари (12)6345
© Фейсбук
"Кога ще се научи българинът правилно да преминава през кръгово кръстовище". Този въпрос зададе моторист, който публикува нагледно видео.

Кадрите са заснети на пътя Пловдив - Асеновград и по-конкретно в кръговото кръстовище при КЦМ в посока към Асеновград.

На видеото се вижда как лек автомобил засича пътя на мотоциклета, който намалява скоростта, за да избегне възникването на пътнотранспортно произшествие.

"Никога. В Пловдив, влизането и излизането от кръгово е на принципа "най-прекият път между 2 точки е правата линия". КАТ да отидат да видят как се кара в кръговите между Пловдив и Асеновград. Не само да снимат", написа по този повод друг шофьор.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Така си е. Колко пъти съм писал и какво? Те тия от КАТ са същите идиоти. Да не мислиш, че знаят, как се кара в кръгово. И на мен са ме кордрисвали същите тия, по същия начин и ако не внимаваш ще те пишат по весниците. КАТ да идат и на кръстовището от надлез Родопи, на ляв завой, по бул. Източен / точно срещу Макдоналдс/, да видят, как се влиза от втора лента за ляв завой в първа и как се засичат колите или обратното също е в сила. Общо пълен хаос и липса на маркировка, както и в целия град липсва. А, че 90% не могат да карат в кръгово, то е ясно. Примери бол - ежеминутни. Пример - от крайна дясна лента, през цялото кръгово, за околовръза или Крумово. Няма престрояване преди това, то акъл се иска , то дебили.По ориенталските страни е така - задния пази предния или гориш. Ако съм камион щеше да е друга ситуацията. Удрии!
0
 
 
Кои правила се спазват по пътищата в България? Купените и лесно взетите книжки са огромен процент, което значи че голяма част от шофиращите въобще не знаят правилата. Карах 8 години в Лондон и ако онази система за контрол влезне тук.за един месец 70-80% от шофьорите ще останат без книжки а глобите ще са милиарди и то в рамките на месец ! Познавам хора които се отказаха да карат там защото не могат да го понесат. На мои познати сина се издъни след като взе книжка и те принудена да го върнат в България защото при слесващата издънка отиваше в затвора!
-2
 
 
Моториста извършва неправилна маневра - влиза в най-дясна лента и не излиза на 1-вия изход за Куклен а продължава да върти във външна лента към 2-рия изход. Водача на автомобила правилно се движи в средна лента, защото е за 2-рия изход и излиза от кръговото както е правилно в най-дясна лента.с подаден сигнал!
0
 
 
Почти всички шофьори в това кръгово влизат и излизат погрешно. Кажи речи всички от дясна лента влизат в средна в кръговото. Трябваше да ги направят с 2 ленти кръговете, поне малко да се ориентират. Учудващо малко катастрофи има по този път точно, защото почти всички минават грешно и ако минеш правилно чак те освиркват
+1
 
 
Е, поне даде мигач... Иначе наистина трябваше да излезе през лява лента. 0119
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бюджет 2025
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Пешеходният мост в Пловдив става общински
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: