Глобиха 2 пловдивски болници

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:24 / 07.12.2005
1045
С 1160 лева е глобена Университетската болница ”Свети Георги” от районата здравно-осигурителна каса, съобщи директорът й д-р Александър Димитров. Констатираните нарушения са неточности в документацията и неизвършени консултации на пациенти със специалисти.

За подобни неродности са санкционирани и болница Пловдив с 1000 лева, МБАЛ “Св.Мина” и болницата в гр. Раковски. Наказани са и 7 семейни лекари и 3 специалисти за извършени профилактични прегледи в непълен обем. Д-р Димитров съобщи още, че до края на деня ще бъдат получени около 3 милиона лева, с които ще бъде платено на здравните заведения за извършената дейност по клиничните пътеки за месец октомври.

До средата на декември ще бъдат изплатени и парите за ноември. Плащанията се правят в пълен обем както са договорени, уточни още д-р Димитров. Информацията е предоставена от радио Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев
Резултати от класирането за прием в детските заведения в Пловдив
Чудовищна се оказа схемата, по която са действали диригентът и ав...
"Хеброс бус" напът да затрие още две линии в Пловдив
Красимир Асенов е класиран на първо място за омбудсман на Пловдив...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).