Градският транспорт в Пловдив ще работи до 22 часа тази вечер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:11 / 31.12.2004
975
В новогодишната нощ градският транспорт на Пловдив ще се движи до 22 часа, реши ръководството на общинската фирма. След 20 часа днес, автобусите ще преминават през спирките на интервал от 30 до 40 минути.
Ако в новогодишната нощ разчитате на градския транспорт, то предвидете да се предвижите най-късно до 20 часа. До този час автобусите на общинската фирма ще се движат в нормален делничен график. След това до 22 часа на всяка линия ще бъдат оставени по две коли. Това означава, че те ще преминават през спирките на интервали от 30-40 минути, пресметна главният специалист по експлоатация на общинската фирма Костадин Тотков. Движението се прекратява от 22 часа до 7 часа сутринта на 1-ви януари. В следващите 2 часа отново ще бъдат пуснати по два автобуса на линия. В 9 часа сутринта влиза в сила редовното празнично разписание. От фирмата предупредиха, че картите за намаление изтичат на 31-ви декември и на 1-ви януари гражданите без подновен абонамент ще бъдат таксувани с пълен билет. Затова пък бюрото за издаване на нови карти на бул. Южен, последна спирка на 1 и 16, ще работи още на 1-ви януари от 9 до 17 часа. На 2-ри януари към него ще се присъедини бюрото на Байкал, а от 3-ти ще функционират и 4-те пункта за издаване на карти за намаление. Информацията е на телевизия "Евроком".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пиле няма да може да прехвръкне, Пловдив почернява от полиция
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Окончателно: Догодина ще затворят важно кръстовище в Пловдив
Пуснаха асансьорите на "Модър - Царевец"
В Пловдив посъветваха шофьорка да си изпие кафето, преди да се ка...
Луксозен "Мерцедес" се предлага срещу имот в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).