Грандиозен концерт предстои в Пловдив на един от най-иконичните певци в историята на музиката ни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:30 / 01.06.2024
16636
Георги Христов, един от най-иконичните певци в историята на българската музика, обещава да разтърси сърцата на музикалните фенове на 6.06. от 20.30ч. в Летен театър Пловдив.

Наименованието на новото му турне, както и новия му албум е "Пей сърце". Очертава се това да бъде не само продължение на неговото впечатляващо портфолио, но и едно ново, свежо аудио звучене. Сърцето на концертите тази година е новият му албум "Пей сърце", който беше приет с препълнена зала 1 на НДК и завърши с фурор.

"Ще ви изхвърлят в безвремие новите парчета и великолепните, магични изпълнения! За първи път ще прозвучи най-новата му песен за България по музика на Димитър Гетов и текст на Джина Дундова, която публиката я запя  още с първото изпълнение на представянето й. Тези премиерни парчета обещават не само да въздействат с музикалната си мощ, но и да създадат нови хоризонти на цялото му турне през 2024г, което ще премине лятото и през Пловдив  на 6 юни на Летния театър на Бунарджика“, разказаха от екипа на звездата.

Новите хитове на магичния изпълнител "Две целувки", "Не подавай за сбогом ръка", "Скитникът" и др., изпълнени с топлота и емоция, характерни за Георги Христов, ще озарят вечерта и ще я направят незабравима за почитателите. Всичките му песни, излизащи от душата му, описват търсенето на светлина в тъмнината и катарзиса на човешките чувства. Съчетанието на Георги Христовия вълнуващ ,магичен глас с чувствените текстове добавят допълнителен слой на емоционална интензивност към тази вечна песен за любовта и избора.

Гост - изпълнител на неговите концерти тази година ще е неизменната му лична приятелка, голямата българска певица Нели Рангелова. Заедно те ще изпълнят новата им дуетна песен, подарък за публиката "Когато се огледам в очите ти". Песента отново потапя слушателите в магията на музиката - в обич, вяра, преданост в приятелството. Този мелодичен баладен химн, съчетаващ силните гласове на Христов и Рангелова, създава уникално съживяващо преживяване, което оставя дълбоко впечатление в сърцата на всеки слушател.

"Класата в пеене Георги Христов, мощните му гласови данни, нестандартния му дух, чувствеността в поднасяне пред публиката принася нови звуци и перспективи в българската музикална сцена и служи като вдъхновение за любителите на музиката. Новият му албум, предстоящите премиери на песни и турнето му "Пей сърце" създава вълна от красота и емоция, която преодолява културните граници и обединява хората от цяла България“, разказаха още от екипа на Георги Христов. .

"Пей сърце" обещава да бъде изумителен и вълнуващ албум в кариерата на Георги Христов.

Билети се продават в мрежата на Ивентим БГ, на каса "МаскАрт“ в ДК "Борис Христов“, Грабо БГ, всички бензиностанции ОМV, магазини Технополис, Книжарници Офис 1, Български пощи, и онлайн.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Немски гражданин бере душа в болница в Пловдив
Меганаглец с грозно изпълнение пред дюнери в центъра на Пловдив
Мрежата скочи на шофьор, упрекнал и посъветвал каращите бавно
Пожарът на Младежкия хълм е овладян
Първи кадри и информация за естеството на пожара на Младежкия хъл...
"Диана Експрес", Братя Аргирови, Мими Иванова и Нелина очакват пл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).