Хисаря домакин на семинар за организацията и управлението на съда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:10 / 14.03.2013
943
Днес и утре в Хисаря ще се проведе семинар на тема "Организация и управление на съда". Същият се организира в рамките на двустранното сътрудничество между Германската фондация за международно правно сътрудничество /ИРЦ/ и Пловдивския апелативен съд.

Лектори ще бъдат Кристиян Шмиц-Юстен, вицепрезидент на Областния съд в Кьолн, и Герд Нолден, началник-отдел във Върховния провинциален съд в Кьолн. Те ще представят следните теми: правосъдието в Германия, управленски структури на съдилищата, вътрешна система за контрол на съдилищата, превенция на корупцията, независимост на съдиите и осигуряване на качеството на съдебната практика, развитие на персонала в правосъдието, отговорност на съдиите и съдилищата, наказателна и дисциплинарна отговорност на съдиите и правосъдие и медии.

Гости на семинара ще бъдат представителят на Германската фондация за международно правно сътрудничество Петра Фортуна, както и членовете на ВСС Галя Георгиева, Милка Итова и Юлияна Колева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Абсолютно безобразие, вече имаме и инцидент тук!
Изнасят данни за развитието на пазара на жилищни имоти в Пловдив
БМВ излетя от кръстовище в Пловдив - няма ни шофьор, ни номера
Днес спират движението по част от пловдивски булевард
Пловдив чества Независимостта на България
Демонстрации на американски автомобили в Пловдив учат как да бъде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).