ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Хранят дежурните лекари във ВМИ с развалени сандвичи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:47 / 10.08.2004Коментари (1)2991
©
Медици от УМБАЛ “Свети Георги” (бивш ВМИ) протестираха пред “Марица” срещу качеството на закуските, които се дават на дежурните смени, пише в днешния си брой вестник "Марица". В рапорт до ръководството на болницата от 2 август шефът на АГ клиника професор Никола Милчев заявява, че няколко от сандвичите на екипа, доставени на 31 юли, имат неприятна миризма и недобър външен вид. Доктори от същата клиника предоставиха на редакцията сандвичи от 31 юли и 3 август. Всички са с етикет на фирмата производител “Елпида 7”. На него са отбелязани още дата на производство, трайност, съдържание, телефони на доставчика. Защо обаче пише, че сандвичът е с луканков колбас, а вътре има евтин шпеков салам, който има съмнителен вид, питат от АГ клиника. Част от дежурния персонал отказва да консумира полагащите се безплатни сандвичи. Болницата заплаща на доставчика по 55 стотинки на бройка. Медиците настояват през летния сезон закуските да бъдат с продукти, които по-трудно се развалят.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
лекар в хирургиите
на 28.08.2004 г.
0
 
 
Това е последното оплакване.Преди това имаше други жалби като само се сменяше името на фирмата ,чиито собственик е един и същ.А сандвичите след последната смяна бяха с повече пълнеж.СПОДЕЛЯМ, ЧЕ ВЪТРЕ СА НАМИРАНИ ХЛЕБАРКИ,КОСМИ КОНЦИ ...А да споделя ,че моето куче отказва да яде така нареченото филе или салам вонящ на чесън и ... а защо не попоитате как ги наричат сандвичите "ПАРАХУЛЕВКИ" което Ви навежда на мисълта ,кой най-вече е виновен за това,как се печелят търгове за подобна доставка и кой прибира процент от това, медиците да ги болят стомасите след консумация на парахулевките.Но Парахулев отговаря "какво им е много са хубави"А какво да кажем за отдаване и на помещенията на първия етаж за закуски ,превърнали хирургиите на чаршия нямащи нищо общо с дейността на това лечебно заведение-а рекета от 10000.00
лв за да се разреши подобна дейност там. А новият наемател на най-голямото барче,изгонили предишната "Пепа"нежелаеща да плаща подобен подкуп.А за лекарствената политика при която всеки ден болницата губи милиони защото трябва да ползва само скъпи и вносни медикаменти т.е ко -мисионни за някого а български просто няма защото няма комисионни.Но защо да говорим за публични тайни в тази обрана държава където е чудно че все пак някой е изписан здрав,но след като са му съдрали десет кожи по всички етажи и хирургии без изключение.А пък вие-сандвичите.Итова се знае пределно ясно от тези от които зависи това да се промени,но как като и те гушкат от това.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Антикорупционната комисия разследва схема за рекорден заем от ББР
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
България и Войната в Украйна
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: