ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Христо Бонев: Смятам, че идеята на Първанов за АБВ-то е добра
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:19 / 12.11.2010Коментари (9)2574
© Plovdiv24.bg
Легендата на българския футбол Христо Бонев присъства вчера в София на дискусия относно проекта на Георги Първанов, известен като "АБВ", която се състоя в НДК. Той коментира идеята на президента:

"8 години съм съветник на президента по въпроси, свързани с футбола. Беше ми интересно да видя какви ще бъдат тези дебати, за това присъствах там. Намирам, че е изключително положително това, което са замислили хората - няма да има политическа партия, а ще се коментират проблемите, които съществуват в България, във всеки един отрасъл. Ако могат от АБВ да помагат на българския народ и България смятам, че  това всеки човек би го желал", заяви Бонев.

Той коментира и проблемите със спортната база в Пловдив: "Тези въпроси трябва да се зададат на областния, на кметове и на всички, които казват, че законно са забогатели, да видят до къде докараха нашия град. Щом в мездра и несебър ще има мачове от европейско за младежи, а в Пловдив, люпилнята на футболисти - няма да има, смятам че много хора трябва да се замислят. Това е срам за нашия град и за всички пловдивчани", каза още Бонев.


Още по темата: общо новини по темата: 3
16.11.2010 »
10.11.2010 »
08.11.2010 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Аз наистина се шокирах като видях Христо Бонев и Йордан Йовчев измежду VIP-гостите на Гоцевия форум в компанията на другар(к)ите Александър Лил(ь)ов, Красимир Премянов, Янаки Стоилов, Михо Михов, Сергей Станишев, Румен Овчаров, Мая Манолова, Татяна Дончева, Жан Виденов, Ахмед До'ан, цар Симеон Втори, Георги Пирински, Стефан Данаилов, Костадин Паскалев, Борислав Китов, Ивайло Калфин, Кирил Добрев, Евгений Желев, Светлин Русев, Красимир Петров, Стоян Александров...
+4
 
 
Ама и такава ли длъжност има "съветник на Президента по футбола". И за такова нещо ли плаща българския данакоплатец? От Хр.Бонев не стана нито добър треньор, нито далновиден футболен селекционер. Сега тръгнал да се пробва в политиката. Бонев, по света за това нещо хората учат и то много, а ти с едно мижаво гимназиално образование(и сещате се как на времето го взимаха активните спортисти) тръгнал политик да става и ъкъл да дава. Йовчев и той от същия дол дренка. На младини са били добри спортисти и толкоз. Но такива плиткоумници да се впущат в държавно управление?!! Боже, боже, пази България, защото ние явно не можем.
+2
 
 
Приятели ме питат защо съм от Ботев като мразя комунистите, но аз обичам отбора, не заради червената идея, а заради играта, заради футболистите и заради магията на публиката! Да, Ботев в социализма е бил подкрепян от БКП и силните на деня, но днес вече го няма БКП и вижте сега къде сме? Всичките ми виждания бяха разбити от написаното по-горе, смятах Локото за антикомунистическа крепост, но уви и там гоцеманията е обхванала най доброто.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Жена е открита мъртва в Сопот
Удвояват околовръстното на Пловдив
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: