Христо Бонев стана шеф на БСД в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:26 / 30.09.2004
2241
Бившият футболен национал и общински съветник Христо Бонев-Зума вчера беше избран за председател на новоучредения Координационен съвет на партия Българска социалдемокрация за Пловдив и региона. Негови заместници по организационната дейност ще бъдат Петър Неделчев ­ за Пловдив, и Веселин Денчев ­ за региона. Новината бе съобщена лично от националния лидер на партията Александър Томов. Бонев влезе в местния парламент чрез листата на БСД и като член на инициативния комитет, който издигна за градоначалник екскмета Спас Гърневски, негов приятел и бивш шеф на “Локомотив” ­ Пд.
Изпълнителният съвет на партията поставя три основни задачи пред Христо Бонев: да представя социалдемократите в Общинския съвет, да осъществява политическото ръководство в Пловдив и да подкрепя инициативите за привличане на нови инвестиции в града.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Мария Лалева с нова книга, ще я представи и в Пловдив
Електромобил и "Ауди" в лек сблъсък на "Гладстон"
Арестуваха и директора на Смолянския театър, полицаи го разпитват...
Пиле няма да може да прехвръкне, Пловдив почернява от полиция
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Окончателно: Догодина ще затворят важно кръстовище в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).