ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Христо Ковачки представи първата си книга в Балабановата къща в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:03 / 27.04.2013Коментари (6)15546
©
Бизнесменът Христо Ковачки представи пред пловдивчани първата си книга: "Вселенски ред - Теория на познанието" в препълнената възрожденска зала на Балабановата къща. "Никога не съм си представял, че някога ще напиша книга. Но реших, че трябва да споделя своята натрупана информация и събрах млади хора, за да ми помогнат. Смисълът на човешката цивилизация е генерирането на знания - това се опитвам да обясня в книгата", каза Ковачки пред десетките пловдивчани, наредили се за автограф. "Вселенски ред. Теория на познанието" предлага концепция за нов поглед върху нещата в обществото, книгата е физико-философска, с много малко политика, каза авторът й. Той подчерта, че трудът е създаден от колектив, като по доказателствената част от научния материал са работили петима млади учени.
"Да се представя книга, която е посветена на теорията на познанието, е предизвикателство", каза при представянето литературният критик и шеф на издателство "Захари Стоянов" Иван Гранитски. По думите му книгата е ценна с това, че те кара да размишляваш. "А какво по-хубаво от това да размишляваш, да търсиш отговори, да бъдеш буден. Още Христос е казал: Бъдете будни. Когато едно общество размишлява и е будно, то се отърсва от лъжите и илюзиите", посочи Гранитски.

Десислава Филипова от авторския колектив на книгата и дългогодишен ПР на Христо Ковачки заяви, че от 10 години работи с него и всеки ден й поднася изненади. "Но голямата изненада дойде в един ден, в който той представи пред нас теорията на познанието в 7 принципа. Те залегнаха в книгата, която е един пример за лично самоусъвършенстване. Написахме я като физически модел на идеалния свят", каза Десислава. Заедно с книгата в Балабановата къща творческият колектив раздаде и снопче с моливи, на които бяха изписани 7-те принципа на теория на познанието.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Хайде да не ставаме зомби на медиите! Може ли някой да каже къде точно е откраднал и в какви размери конкретно? Или сте на вълната на пролетарската логика: щом е толкова богат, значи е крадец? Я, по-полека с определенията! Докато не се докаже просто и ясно, че е крадец, няма да се съглася с вас. Никой от вас честните не е написал поне една книга, ама веднага си имате мнение. Чудя ви се, майка му стара!
+2
 
 
Предполага се,че човек,който се вълнува от подобна материя,който търси отговори на глобални въпроси, би трябвало да да притежава определена ценностна система,в която водещ е моралът.Един крадец не може да има такава!Този бандит просто се опитва да лъсне имиджа си!!!
+5
 
 
Този вместо да е в затвора ... без повече коментар!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Катастрофи в София
България в еврозоната
Акция "Наглец" на Plovdiv24.bg срещу неправилното паркиране
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: