Христо Стоичков подкрепи благотворителната кампания за лечението на бившия футболист Емил Ангелов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
01:00 / 06.07.2024
6458
Преди пет години, тъкмо пробил в първия състав на клуба от Добрич, Емил Ангелов претърпява тежка катастрофа, която едва не отнема живота му. Младият футболист все пак оцелява след продължила цели 47 дни битка.

За съжаление, вследствие на жестокия инцидент той получава квадриплегия и остава прикован към инвалидната количка.

Емо не е загубил надежда, че един ден отново ще се изправи на крака и ще може да се върне към нормалния си живот. За лечението му в Тайланд са нужни 273,500.00 USD. Сумата, която е събрана до момента е 347 558.76лв.

"Нека всички заедно се обединим и да помогнем на Емо отново да стъпи на крака и да проходи! Чрез вас искам да благодаря на всички български спортисти, които подкрепят 15-та поредна кауза на болен човек. В случая те предоставят свои ценни артикули, които имат голяма сантиментална стойност. Получената сума от тях я превеждам директно по сметката на Емо."

"Благодаря на футболната ни легенда Христо Стоичков, който специално за каузата предостави футболна фланелка с автограф."

"Искам специално да благодаря на Борислав Дичев и на всички футболисти на Ботев Пловдив, които подкрепят всяка една моя благотворителна кауза и след всеки мач предоставят футболните си фланелки и така успяхме да помогнем на много хора."

"Никой да не забравя че няма втори живот! Бъдете добри! Правете добро и ще бъдете възнаградени от Бог ! Ще имате душевен мир и семейно щастие! Това е безценно и не може да се купи с пари! Ще се радвам повече хора да се включат и да съберем нужната сума за лечението на Емо. Това прекрасно младо момче го заслужава! Когато човек вярва и има цели, няма невъзможни неща! Всеки който желае да подкрепи каузата ми, а повече информация може да намери в профила ми в социалната мрежа facebook", написа до Plovdiv24.bg Василена Василева Шлишкова."

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това е подигравка!
Почерня от полиция, униформени не пускат хората до близкия магази...
Костадин Димитров и Георги Георгиев: Да бъдем близо до хората е и...
Меганаглец бе хванат в крачка в Пловдив, на ход е полицията
Кючука показа как се прави!
Ученици спретнаха голяма изненада за учителите си в пловдивско уч...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).