ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Илхан Кючюк в Пловдив: ДПС иска обединение и стабилност за една просперираща държава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:31 / 04.06.2024Коментари (1)2056
©
"Край на политическата криза? Да, добре, но първо – край на политическата омраза. Големият проблем пред Движението за права и свободи на тези избори е свързан с омразата и противопоставянето в България. Той започва и завършва в Народното събрание. Съединението прави силата, но силата не се е съединила , защото политическите сили се бият помежду си, леят омраза от най-високата трибуна и тя се е настанила във всички сфери  на обществото“, каза в своята лекция пред актива на партията в Пловдив  евродепутатът Илхан Кючюк, кандидат за нов мандат в Европейския парламент.

ДПС има самочувствието, необходимо на държавата. Време е да построим стена пред крайния национализъм. ДПС се бори срещу омразата и национализма“, каза още Кючюк.

"И не политиката трябва да обикаля около нас, а ние да участваме в контрола на процесите. Защо? Заради ясно изразената ни патриотична позиция, защото защитаваме националните интереси. Защото искаме не само да бъдем заедно с хората, а хората да бъдат в центъра на всяка политика - общностна, национална, европейска.

Досега едни казваха можем сами, после дойдоха новите – и те искали сами. В крайна сметка отидохме в Брюксел с два Плана за устойчиво развитие. Това сериозно ли е? Затова общините са усвоили един процент европейски средства, а държавата като цяло – пет процента. ДПС като силна партия ще каже край на това. Искаме обединение и стабилност в името на една просперираща държава“, каза Илхан Кючюк.

Той даде пример със загиналите при пожар наши сънародници в германския град Солинген и усилията на хора от ДПС за изясняване на трагедията и подпомагане на семействата им.

"Ние носим правата и свободите в името си. ДПС е възникнало като защитник на всички човешки права, без значение как се казваш, къде си роден, каква религия изповядваш. ДПС не е просто партия, това е семейство", завърши Илхан Кючюк и призова за обединение: "Сега е моментът да си подадем ръка, защото сме сила и трябва да си повярваме. Добрата политика е когато има уважение, когато има отваряне към хората, а не затваряне“

Евродепутатът отговори на въпроси от залата по европейски и национални теми.

Водачът на пловдивската листа на ДПС за народни представители Танер Али призова да се сложи край на популизма и празните приказки и на 9 юни да се гласува с бюлетина номер 28, която е гаранция за управление чрез обединение.  "И стига някои са се правили на лидерчета по кварталите. Без ДПС нищо не могат да направят“, категоричен бе Танер Али.

Общинският председател на ДПС Али Байрам изрази признателност за работата на Илхан Кючюк в Европарламента и си пожела петима евродепутати за новия мандат. "И повече внимание към  етническите квартали където общинската власт е напълно абдикирала. Там тя не е засадила едно цвете, да не говорим за инфраструктура, детски градини и площадки“ призова Байрам.


Още по темата: общо новини по темата: 37
26.06.2024 »
20.06.2024 »
13.06.2024 »
12.06.2024 »
12.06.2024 »
11.06.2024 »
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
В сайта ли е проблема или просто са ми спрели коментарите незнайно защо
0
 
 
Абсолютно нищо позитивно и градивно от тази партия. Но пък са замесени във всички схеми и измами. Разчитат на неграмотността, необразоваността и не особено голямата интелигентност на техния електорат, който се състои от "българи", които не могат да четат и пишат, а даже и да говорят български, някои даже и не живеят в България.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция "Наглец" на Plovdiv24.bg срещу неправилното паркиране
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Електронно таксуване в градския транспорт
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: