Има надежда за бъдещето на България!

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
20:42 / 28.09.2024
2445
Има надежда за бъдещето на България! Две млади момчета спасиха човешки живот вчера в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 

Момчетата, на видима възраст около 18 години, видели падналия на тротоар възрастен мъж, лежащ в локва кръв, и автоматично се притекли на помощ, като звъннали на Спешна помощ. Докато чакат медиците, те останаха до него, като през цялото време подаваха вода на падналия мъж и пръскаха лицето му, истински загрижени за здравето му. 

Мъжът даде признаци на живот, но въпреки това младите хора не му позволиха да стане, докато не дойде лекар. След това помогнаха и на шофьора на линейката да го качат на носилката.

Това предизвика много положителни коментари сред хората, които стояха на спирката и наблюдаваха. Повечето от тях бяха "Браво на момчетата", "Има надежда за България".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Томи Бозвелиев е загиналият шофьор от жестоката катастрофа в Плов...
Мъж събори с ритник камера на КАТ в Пловдив
Три великолепни същества се родиха в Природонаучния музей
Производител от Пловдивско: Толкова лоша година като тази не е им...
В Пловдив избират новия шеф на БЛС
Районните кметства в Пловдив търсят служители, обявили са и какви...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).